Hem
Nyheter
Föreningen
Boende
Medlemsinformation
Medlemsförmåner
Fastighetsskötsel
Parkeringsregler
Renovera lägenheten
Protokoll årsstämmor
Blanketter
Styrelsemöten
Andrahandsuthyrning
Miljörum
Tvättstugor
Samlingslokal
Övernattningsrum
Kalender
Kontakt
Logga in

Information/regler angående parkering inom BRF Ekorren

 1. Inom föreningen finns 109 st kallgarage och 96 st parkeringsplatser utomhus med uttag för motorvärmare samt parkeringsplatser för besökande.
   
 2. Parkeringsplats och garage kan endast hyras av medlem i förningen.
   
 3. För att hyra parkeringsplats eller garage – var vänlig kontakta vicevärden. Uthyrning sker efter turordning enligt särskild kölista.
   
 4. Om man som nyinflyttad inte får parkeringsplats/garage i samband med att man tillträder bostadsrättslägenheten kan man vända sig till vicevärden som utfärdar ett tillfälligt (tidsbegränsat) parkeringstillstånd för att stå på besöksparkeringen.
   
 5. Antalet parkeringsplatser/garage per bostadsrättslägenhet får inte överstiga antalet bilägare skrivna i lägenheten. Tillsvidare gäller dock max ett garage per lägenhet.
   
 6. En hyrd parkeringsplats/garage är fristående från bostadsrättslägenheten och kan inte överlåtas i samband med ägarbyte. Parkeringsplats/garage följer heller inte med vid 2-handsuthyrning.
   
 7. Det är förbjudet för boende att parkera på besöksparkeringarna. Detta gäller även företagsbilar.
   
 8. Uppställning av fordon framför garage är förbjudet.
   
 9. Lastning och lossning inne på området får ske så länge det pågår aktivitet vid fordonet (10-minutersregeln). I övrigt gäller parkeringsförbud.
   
 10. Vårt bostadsområde är planerat som ett bilfritt område för att vi ska få en bra och säker boendemiljö. Håll låg hastighet om du måste köra inne på området och tänkt även på förbudet mot tomgångskörning inom Umeå Kommun – slå av motorn.
Utskriftsvänlig sida
Webadmin: info@brfekorren.se • Vicevärd: Jari Prosi, ”vicevärdstid” på söndagar klockan 18-19 i vicevärdskontoret. Telefon: 070-5482787
Provided by Webforum