Hem
Nyheter
Föreningen
Om Böleäng
Ekorrens hus och faciliteter
Styrelsen
Valberedningen
Revisorer
Arbetsgrupper
Stadgar
Årsredovisningar
Miljöarbete
Underhållsplan
Köpa lägenhet
Boende
Kalender
Kontakt
Logga in
En rundvandring i vårt område.

Bostadsrättsföreningen Ekorren är en stor bostadsrättsförening med några olika hustyper och gårdskonstellationer. Bilderna nedan visar hur hus och områden ser ut.

 
En del av föreningen är radhus, antingen röda eller gulaDen andra delen är lägenhetshus, på bilden gula sådana, men här finns också röda. Se bilden nedan.Ungefär en tredjedel av föreningen har hus som vetter mot Röbäckslätten vilket förstås främjar fin utsikt och rymd.
I mitten av föreningen finns en allmänning med en av de många lekplatserna som föreningen har tillgång till. På bilden ses till höger ett av bostadsrättsföreningens radhus, med privata bostäder till vänster.
Alla föreningens hus är placerade på ett sådant sätt att de inte är i närkontakt med någon väg. På bilden en av de större lekplatserna.Bostadsrättsföreningens hus byggdes de sista åren på -70-talet och har förstås idag en väluppväxt och lummig atmosfär som vi kan se på bilden ovan och följande två bilder nedan.Föreningen har två tvättstugor med toppmoderna maskiner. På bilden det hus som rymmer både den ena tvättstugan samt vaktmästeri. Nedan ses bilder på tvättmaskinerna. De har sedan bilderna togs kompletterats med system för tvättmedelsdosering.
I samma hus som den andra tvättstugan (ej på bild) finns även en samlingslokal samt en relax med bastu.
 

 
 
Bilderna framtagna i samarbete med Picturelake fotografi
 
Utskriftsvänlig sida
Webadmin: info@brfekorren.se • Vicevärd: Jari Prosi, ”vicevärdstid” på söndagar klockan 18-19 i vicevärdskontoret. Telefon: 070-5482787
Provided by Webforum